duurzaamheid

ontdek Beekkwartier

De groenste
nieuwbouw
woningen in
Stadsoevers.

Zeer energiezuinige woningen
Wij weten dat wonen er vandaag de dag niet goedkoper op wordt. In een tijd waarin energieprijzen je maandelijkse lasten dicteren, hebben wij in Beekkwartier ingezet op duurzaamheid.
Bespaar in de portemonnee
Dat zit onder andere in goede isolatie, driedubbele beglazing en zéér energiezuinige installaties. Die werken op industriële restwarmte die anders in de atmosfeer verloren zou gaan. Daarmee is jouw woning volledig gasloos. Oftewel, techniek waarmee we het verschil maken om jouw maandelijkse lasten aanzienlijk te verlagen.

Tel hier de voordelen van nieuwbouw en hoogwaardige materialen bij op. Daarmee zijn de onderhoudskosten voor de komende tien jaar te verwaarlozen. Zelfs de kozijnen hoef je niet te schilderen. Dat noemen we pas betaalbaar wooncomfort!

Voor snelle beslissers doen we daar nu nog een schepje bovenop! Bij ondertekening van het koopcontract ontvangt u kosteloos 4 zonnepanelen inclusief omvormer.
A++
Gemiddelde stookkosten p.m. *
€106,—
Duurzame

Kenmerken

  • Triple beglazing
  • Uitstekende isolatie
  • Vloerverwarming in de gehele woning
  • Boosterwarmtepomp
  • Balansventilatie met warmteterugwinning
FAQ

Veelgestelde vragen

Betaal ik dan niet teveel als de tarieven voor gas gaan dalen?

Daalt de gasprijs, dan dalen de stookkosten in Stadsoevers gewoon mee. Precies volgens het ‘niet meer dan anders principe’, zoals vastgelegd in de Warmtewet.

*Hoe zijn de gemiddelde kosten berekend?

Gemiddeld gebruikt een woning in Stadsoevers zo’n 18 GJ voor warmte. Die hoeveelheid valt onder het prijsplafond 2023. Oftewel, een gemiddeld maandbedrag van € 106,—.

Krijg ik zonnepanelen op mijn dak?

Door het gebruik van stadsverwarming wordt de woning verwarmd met industriële restwarmte. Hiermee voldoet de woning aan de nieuwste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiegebruik. Het toepassen van zonnepanelen ter compensatie van de energiebehoefte is in basis dan ook niet nodig. Wel worden zonnepanelen optioneel aangeboden voor kopers die het elektrisch verbruik van hun eigen apparaten verder willen compenseren met energie uit een hernieuwbare bron. Deze optie wordt met u besproken na aankoop van de woning. Bij ondertekening van het koopcontract ontvangt u kosteloos 4 zonnepanelen inclusief omvormer.

Een levend hart

Beekkwartier is het levende hart tussen de natuur en de stad, mens en dier, voor jong en oud
ONTDEK de locatie

Energiezuinig bestaanDat huizen lang mee moeten gaan is een gegeven. Met behulp van bijvoorbeeld onderhoudsarme hoogwaardig kunststof kozijnen en stadsverwarming zijn de woningen bijna energieneutraal. Ook is er de mogelijkheid om een laadpaal te realiseren op de (privé)parkeerplaats.

Groen om ons heenWe zien graag groen om ons heen, ook midden in de stad. In de buurt Beekkwartier gaan we dan ook voor groen.  De buurt is voorzien van de verschillende woonkwaliteiten zoals het parkachtige groen, de tuinen in het hofje en de waterrijke beekarmen. En dat allemaal binnen loopafstand, waar je in de buurt ook woont.

Duurzame ruimteZo staat ook duurzaamheid centraal in ons ontwerp; duurzaam wonen, spelen en genieten. In Beekkwartier creëren we daar ruimte voor. Ruimte die door alle bewoners wordt ingevuld.

Contact

Kom in contact met een van onze makelaars

Bob van Dijk Makelaardij 
Kade 37
4703 GA Roosendaal
0165 55 47 90

www.bobvandijkmakelaardij.nl
info@bobvandijkmakelaardij.nl

Van der Eijken Makelaardij 
Molenstraat 44
4701 JT Roosendaal
0165 55 65 80

www.vandereijkenmakelaardij.nl
info@vandereijkenmakelaardij.nl

ATTA Makelaars 
Overwegwachter 1
3034 KG Rotterdam
010 433 57 10

www.atta.nl
info@atta.nl

Snel zekerheid? Plan vrijblijvend een afspraak bij een financieel adviseur en ontdek alle mogelijkheden.