locatie

ontdek Beekkwartier

loop naar het centrum
In minder dan tien minuten wandelen sta je midden op de Markt 1 van Roosendaal waar je kunt genieten van een hapje en een drankje op het terras. Loop vooral ook even door naar de Raadhuisstraat 2 met haar unieke boetiekjes en groene geveltuintjes. Doordat ook het NS Station 3 om de hoek ligt start je jouw dagtrip naar een andere stad bijna voor de deur.

verken stadsoevers
Wil je het water op? Dat kan vanaf de kades met een supboard of kano. Met een klein bootje kun je zelfs vanaf de Vliet de Zwaaikom 4 invaren en gratis even aanleggen. Om op te drogen strijk je daarna lekker neer in het Emile van Loonpark 5 voor een picknick of loop je voor een verkoelend drankje even langs dé nieuwe hotspot van Stadsoevers; Pop-up containerbar SPOT 6

Unieke boetiekjes, groene stadsparken en
fijne fietsroutes. Er valt genoeg te ontdekken in de directe omgeving van Beekkwartier

spring op de fiets
De Paterstuin van de Onze Lieve Vrouwekerk 7 is met haar monumentale bomen, een stenen scheidingsmuur en een bruggetje over de vijver met recht een verborgen pareltje te noemen. Zin in een langere fietstocht? Met een totale afstand van vijftig kilometer is de Waterwandelroute zeker de moeite waard. De route begint bij Natuurpoort Visdonk en vanaf hier volg je de blauwe bordjes.

Hippe hotspots, sportieve events en lekker eten; ontdek het stadse leven in Roosendaal

Een gezellig dagje op pad in Roosendaal

Of toch lekker thuis
in Beekkwartier?

op stap in stadsoevers

Er valt nu al ontzettend veel te zien en te beleven in en rondom stadsoevers. Waar ga jij straks als eerste even buurten?

Kadegebied de vliet en de zwaaikomDe Zwaaikom vormt straks het bruisende hart van Stadsoevers. Ontspannen met je voeten in het water, een visje eten of uit je dak gaan bij een concert of op de kermis. Het kan allemaal in en rondom de Zwaaikom!

Het beekplein
Het Beekplein vormt het collectieve hart van Beekkwartier. De huiskamer waar iedereen welkom is. Omsloten door Pleinwoningen en omringd door groene borders vormt dit autovrije pleintje een gezellige plek om samen te komen.

de Parkrand
Aan de rand van Beekkwartier is een natuurlijk park aangelegd waar je in alle rust kunt wandelen over de verhoogde paden langs de glooiing van het Beekdal. Net als andere plekken in de buurt is dit een autovrije zone.

Het Hofcluster
In het kleinschaligste pleintje van Beekkwartier kunnen de kleintjes veilig spelen in de speelweide en houden ouders gezellig samen een oogje in het zeil. Boven de grond is niet te zien dat er zich ondergronds een luxe parkeerkelder bevind.

UPDATES

Op de hoogte blijven

Vul je gegevens in om updates te ontvangen over de ontwikkelingen van Beekkwartier
Bedankt! We hebben je inschrijving ontvangen, je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden!
Oeps, er ging iets mis met het versturen van het formulier!