locatie

ontdek Beekkwartier

beekkwartier maakt deel uit van Stadsoevers
Klik op de verschillende kaarten en ontdek meer van de omgeving!

Centraal gelegenBinnen vijf minuten wandelen sta je midden op de Markt 1 van Roosendaal. Loop door naar de Raadhuisstraat met haar sfeervolle boetiekjes 2 of geniet van een hapje en een drankje op een van de vele terrassen.

Doordat ook het NS Station 3 om de hoek ligt start je dagtrip naar een andere stad bijna voor de deur.

Buurten in beekkwartierOok in Beekkwartier zelf is er genoeg te beleven. Geniet aan het water van de Zwaaikom 4 , strijk neer in het Emile van Loonpark voor een picknick of sta met je voeten in het zand op het stadsstrand! 5

Wie rust zoekt, vindt die in de natuur. Wie reuring wenst, treft die in de stad.

SportiviteitSportief aangelegd? Bezoek een wedstrijd in het Herstaco stadion 6 of stap op een stand up paddle board en verken de Roosendaalse Vliet vanuit een nieuw perspectief! 7

Spring op de fietsOp een steenworp van Roosendaal gelegen is Watermolenbeek 2 en Natuurpoort Visdonk 3 een perfect startpunt voor een heerlijke fiets- of wandeltocht door de natuur. De vele karakteristieke lanen en houtwallen scheiden de akkers en de weilanden, waardoor je steeds weer iets nieuws ontdekt.

Een dagje erop uitOp fiets afstand vanaf Beekkwartier vindt je Designer Outlet Roosendaal 1 waar het barst van de mooie winkel van bekende merken. Het is zeker dat je aan het eind van de dag niet met lege handen naar huis gaat, want er is echt voor ieder wat wils. Toch toe aan wat meer spanning? Op iets meer dan een kwartiertje rijden sta je al in de sneeuw van Snowworld 4 of daag je je vrienden uit met ijskarten.

Een dagje op pad in gezellig Roosendaal

de poort naar de natuurDirect gelegen aan Landgoed Wouwse Plantage, op een kwartiertje rijden van Beekkwartier, bevindt zich Natuurpoort Wouwse Plantage 5 .
Hét startpunt voor prachtige wandelingen door een veelzijdig en uitgestrekte natuurgebied.

Andere steden binnen handbereikIn minder dan 40 minuten met de trein sta je in hartje Rotterdam 1 Hou je meer van het bourgondische leven? Dan sta je in de helft van de tijd in het bruisende Breda 3.

reistijden
vanaf NS Station Roosendaal
1 Rotterdam 34 min.
2 Dordrecht22 min.
3 Breda18 min.
4 Bergen op Zoom9 min.
5 Tilburg35 min.
6 Goes29 min.
7 Antwerpen49 min.

Je thuishaven tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen

Een dagje antwerpenOok de gezelligheid van de Vlaamse steden is nabij. Zo sta je met 40 minuten rijden al te shoppen in Antwerpen 7.

Gezellige cafeetjes, sportieve events, mooie winkels en lekker eten; we nemen je mee naar het stadse leven in Roosendaal

In het winkelhart van Roosendaal vind je allerlei winkels, boetiekjes en restaurants.

Of blijf je toch lekker thuis in Beekkwartier?

op stap in stadsoevers

Er valt nu al ontzettend veel te zien en te beleven in en rondom stadsoevers. Waar ga jij straks als eerste even buurten?

Kadegebied de vliet en de zwaaikomDe Zwaaikom vormt straks het bruisende hart van Stadsoevers. Ontspannen met je voeten in het water, een visje eten of uit je dak gaan bij een concert of op de kermis. Het kan allemaal in en rondom de Zwaaikom!

Het beekplein
Het Beekplein vormt het collectieve hart van Beekkwartier. De huiskamer waar iedereen welkom is. Omsloten door Pleinwoningen en omringd door groene borders vormt dit autovrije pleintje een gezellige plek om samen te komen.

de Parkrand
Aan de rand van Beekkwartier is een natuurlijk park aangelegd waar je in alle rust kunt wandelen over de verhoogde paden langs de glooiing van het Beekdal. Net als andere plekken in de buurt is dit een autovrije zone.

Het Hofcluster
In het kleinschaligste pleintje van Beekkwartier kunnen de kleintjes veilig spelen in de speelweide en houden ouders gezellig samen een oogje in het zeil. Boven de grond is niet te zien dat er zich ondergronds een luxe parkeerkelder bevind.

Contact

Kom in contact met een van onze makelaars

Bob van Dijk Makelaardij 
Kade 37
4703 GA Roosendaal
0165 55 47 90

www.bobvandijkmakelaardij.nl
info@bobvandijkmakelaardij.nl

Van der Eijken Makelaardij 
Molenstraat 44
4701 JT Roosendaal
0165 55 65 80

www.vandereijkenmakelaardij.nl
info@vandereijkenmakelaardij.nl

ATTA Makelaars 
Overwegwachter 1
3034 KG Rotterdam
010 433 57 10

www.atta.nl
info@atta.nl

Snel zekerheid? Plan vrijblijvend een afspraak bij een financieel adviseur en ontdek alle mogelijkheden.