planning

Stap voor stap naar jouw nieuwe woning

2022
Najaar 2022

Officiële start bouw

Donderdag 15 december 2022 is officieel gestart met de bouw van 41 appartementen en 39 woningen in Beekkwartier.
2023
Voorjaar 2023

Verkoop fase 2

De ruimste woningen van Stadsoevers gaan in de verkoop. Kom jij in één van deze 32 luxe huizen te wonen?
2023
Najaar 2023

Start bouw fase 2

*Afhankelijk van verloop verkoop kunnen we beginnen aan de volgende 32 woningen.
2024
Voorjaar 2024

Oplevering fase 1: De allerlaatste puntjes op de ‘i’

De bouw van de eerste 41 appartementen en 39 woningen is afgerond. Tijd om de sleutel te overhandigen. We nodigen je 1 à 2 weken van te voren nog uit voor een vooroplevering zodat je nog even alles rustig kunt nalopen.
Najaar 2024

Oplevering fase 2

*Afhankelijk van de start van de bouw.
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de bouwperiode?


Om het groene en veilige wooncomfort van een autovrij plan te creëren moet een complexe parkeerkelder gerealiseerd worden. Hierdoor is de bouwtijd relatief lang, met een half jaar voor de kelderbak en een jaar voor de bovengelegen bebouwing en tuininrichting. Dit betekent dat wij streven naar een oplevering circa anderhalf jaar na start bouw. In de tussentijd houden wij nauw contact met u als koper. Zo ontvangt u alle belangrijke updates en is er zelfs de mogelijkheid eens op de bouw te kijken. Ook voor de woningen van fase 2 geldt een bouwtijd van ongeveer één jaar. Het startmoment van de bouwperiode is afhankelijk van de verkoop van de 32 woningen.

Wie verzorgt het onderhoud aan de gemeenschappelijke tuin?

Per cluster wordt er een vereniging van eigenaren opgericht. Deze is verantwoordelijk voor de gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes. Hieronder valt ook het bijhouden van de tuin. Ook voor fase 2 wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht, t.b.v. het parkeerhofje.

Wanneer start de bouw van Beekkwartier?

Beekkwartier wordt in fases gebouwd en opgeleverd. Per fase dient er 70% van de woningen verkocht te zijn alvorens het bouwen kan starten. De bouw van Fase 1 is gestart in december 2022. Ook wij hebben te maken met leveringsproblemen op de grondstoffenmarkt. Toch liggen we aardig op schema! Voor Fase 2 worden al veel voorbereidingen getroffen om direct te kunnen starten met bouwen bij het halen van de 70% verkoop.

Waar komt de naam Beekkwartier vandaan?

Deze samentrekking van woorden komt voort uit twee benamingen. Enerzijds de aanwezigheid van de historische ‘beek’ en de bijbehorende groene beekarmen in het plangebied, anderzijds de naam ‘kwartier’ dat het woongebied (wijk) in de stad aanduidt.

Krijgen de woningen een eigen parkeerplaats?

Iedere woning van fase 1 wordt verkocht met een eigen parkeerplaats in één van de onder de binnentuinen gelegen parkeergarages. Er zijn enkele extra parkeerplaatsen in de garages te koop. Informeer bij de makelaar voor beschikbaarheid. Fase 2 bestaat uit een bouwblok van eengezinswoningen met een centraal gelegen parkeerhofje. Ieder van de omliggende woningen heeft 1 parkeerplaats op eigen perceel of 1 toegewezen parkeerplaats op dit binnenterrein. Tegen meerprijs worden extra parkeervakken verkocht zolang de voorraad strekt. Informeer bij de makelaar voor beschikbaarheid. De parkeergarages en het parkeerhof zijn uitsluitend voor bewoners en afgesloten voor anderen. Bezoekers kunnen aan straat parkeren.

Mag ik het water op in de Zwaaikom?

Het bruisende hart van Stadsoevers is natuurlijk de nieuwe Zwaaikom. Hier kunnen boten vanuit de vliet draaien of tijdelijk aanmeren. Boten met een formaat van maximaal 9,5 meter en een doorvaarthoogte van 1,6 meter zijn welkom om overdag gratis aan te leggen. Ook ben je als bewoner vrij om met (sup)board, kano of kleiner bootje het water op te gaan. Heb je een grotere boot? Dan kun je niet terecht in de Zwaaikom, maar ben je welkom bij de jachthaven aan de Vliet. Overnachten op het water is in de Zwaaikom niet toegestaan.

Kan ik een boot in de haven stallen?

Voor bewoners wordt het mogelijk gemaakt gebruik te maken van vaste ligplaatsen voor kleine boten (tot 9,5 meter). Momenteel zijn er zeven ligplaatsen verhuurd vanuit de gemeente. Toekomstige bewoners kunnen zich aanmelden voor de wachtlijst. Meer informatie vindt u bij de gemeente en op www.stadsoevers.nl

Contact

Kom in contact met een van onze makelaars

Bob van Dijk Makelaardij 
Kade 37
4703 GA Roosendaal
0165 55 47 90

www.bobvandijkmakelaardij.nl
info@bobvandijkmakelaardij.nl

Van der Eijken Makelaardij 
Molenstraat 44
4701 JT Roosendaal
0165 55 65 80

www.vandereijkenmakelaardij.nl
info@vandereijkenmakelaardij.nl

ATTA Makelaars 
Overwegwachter 1
3034 KG Rotterdam
010 433 57 10

www.atta.nl
info@atta.nl

Snel zekerheid? Plan vrijblijvend een afspraak bij een financieel adviseur en ontdek alle mogelijkheden.